Despre noi

Cabinetul de avocatură PAPATEOLOGU Denisa este un birou de avocaţi cu sediul în centrul istoric al Bucureştiului, cu activitate axată în principal pe dreptul afacerilor, litigii comerciale, civile şi administrative, soluţionarea disputelor de afaceri, arbitraj-mediere şi cu activitate în domeniul reorganizării şi lichidării judiciare în vederea apărării drepturilor creditorilor. De asemenea ne-am implicat activ în domeniul conceperii şi consilierii în executarea contractelor comerciale cât şi în probleme legate de administrarea curenta a afacerilor, minimizarea şi administrarea riscurilor.

 

Activitatea cabinetului este guvernată de principiile confidenţialităţii şi operativităţii în relaţiile cu clienţii.

Suntem motivaţi, experţi şi dinamici, oferim clienţilor noştri mai mult decât o simplă consultaţie juridică, oferim o soluţie legală bazată pe o profundă înţelegere a legislaţiei, pe atenţia la detalii, pe înţelegerea business-ului clientului în ansamblul său, soluţie care implică rezultate maxime cu cele mai mici costuri.

În principal, practica noastră se extinde în toate domeniile dreptului comercial, oferind consultanţă din punct de vedere legal companiilor naţionale sau străine care operează în România, dar şi în celelalte domenii ale dreptului. Punem la dispoziţia clienţilor servicii legale la un înalt standard profesional. Ne bucurăm de apreciere în ceea ce facem şi suntem recunoscuţi pentru tenacitatea şi dedicaţia noastră profesională.

Cu noi aveţi siguranţa că problemele dumneavoastră vor găsi cel mai bun răspuns în cel mai scurt timp.